Lediga lägenheter

Här kan du se våra lediga lägenheter.

För att bli registrerad i kön fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedanför. Du kan också ringa oss på telefon 0250-552176.

Under ”läs mer” hittar du information om varje lägenhet. När du är registrerad i vårt kösystem kan du lämna en intresseanmälan direkt på sidan.  Dina köpoäng är antalet dagar du varit registrerad. För att hålla din plats i kön måste du höra av dig till oss minst en gång per år.

Tänk på att använda samma namn – med samma stavning – som då du blev registrerad i kön. Annars hittar vi dig inte. Det räcker att anmäla sitt intresse EN GÅNG för varje lägenhet.

Erbjudande att få en viss lägenhet går till den som har flest köpoäng och i övrigt uppfyller våra kriterier. För att få bli hyresgäst får du inte ha några betalningsanmärkningar. Du ska också ha en godkänd inkomst för att kunna betala din hyra.

Läs gärna vår uthyrningspolicy som finns i en flik under ”För hyresgäster”. Där finns också en flik om hur vi hanterar personuppgifter.

Bostadsexpressen – Bostad utan kötid.

Under rubriken Bostadsexpressen kommer vi att presentera lägenheter utan kötid. För dessa bostäder gäller inte kötid, utan att den som först anmäler sitt intresse för bostaden, föreslås som hyresgäst.

För bostäder i Bostadsexpressen anmäler du intresse precis som vanlig och du måste uppfylla Orsabostäders kriterier för att få lägenhet. Notera att du precis som för övriga bostäder är registrerad i vår bostadskö för att kunna söka lägenheter ur vår Bostadsexpress.

Filtrera
Område:
från till
Hyra:
från till
Rum:
från till
Boyta:
Information Område Rum & Boyta Hyra Ledig
Bostadsexpressen Barkgatan 13, Orsa

2 rum och kök en våning upp med balkong. Denna lägenhet har helt nya ytskikt i samtliga rum. Kostnad för hushållsel tillkommer

Läs mer

Område:

Barken

Rum & Boyta:

2 (61 kvm)

Hyra:

5404 kr/mån

Ledig:

2021-11-01

Bostadsexpressen Sturegatan 8 B, Orsa

3 rum och kök en våning upp. Denna lägenhet har helt nya ytskikt i samtliga rum. Nästa hyresgäst kommer få nya köksbeslag installerade efter inflytt. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

3 (74 kvm)

Hyra:

7078 kr/mån

Ledig:

2021-11-01

Malmgatan 2 D, Orsa

2 rum och kök med balkong. Nyare ytskikt i lägenheten. Tillgång till tvättstuga och lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Möjligt med tidigare tillträde i överenskommelse.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

2 (62.6 kvm)

Hyra:

5623 kr/mån

Ledig:

2022-01-01

Barkgatan 5, Orsa

I direkt närhet till centrum, högstadieskola och gymnasium finns området Barken. Här finns totalt 40 lägenheter, fördelade på sju hus. Området är byggt på 50-talet. 2 rok, 2 trappor upp i huset. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Barken

Rum & Boyta:

2 (60 kvm)

Hyra:

4824 kr/mån

Ledig:

2022-01-01

Kyrkogatan 17 J, Orsa

Området Brömsen består av fyra hus med 15-20 lägenheter i varje. Husen är byggda 1968 och ligger nära centrum, skolor och vårdcentral. 2 rok med altan i markplan. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.    

Läs mer

Område:

Brömsen

Rum & Boyta:

2 (67 kvm)

Hyra:

5911 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Målargränd 11 A, Orsa

3 rum och kök med uteplats på bottenplan. Nästa hyresgäst har möjlighet till att välja ytskikt i samtliga rum och även nya köksluckor + bänkskiva (ej Badrum). Lägenheten är rabatterad med 813kr och kan läggas på hyran för nya ytskikt och då blir hyran 7693kr. Tillgång till tvättstuga och lägenhetsförråd. P-plats med elstolpe finns att tillgå på området för 214kr/månad. Kostnad för hushållsel, värme och varmvatten ingår i hyran. Möjligt med tidigare tillträde i överenskommelse med nuvarande hyresgäst.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

3 (77.8 kvm)

Hyra:

6880 kr/mån

Ledig:

2022-01-01

Dalagatan 16 C, Orsa

3rok, en trappa upp med centralt läge. Nya hyresgästen får välja ny tapet till ett av sovrummen, även parketten kommer att slipas. Det finns möjlighet att välja fler nya ytskikt mot mindre hyreshöjning, eller bo med rabatterad hyra i befintligt skick. Kostnad för hushållsel tillkommer. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd.  

Läs mer

Område:

Centrum

Rum & Boyta:

3 (76 kvm)

Hyra:

6450 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Murargränd 3 C, Orsa

2rok, en trappa upp på Storgärdet. Kostnad för hushållsel ingår i hyran. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

2 (61 kvm)

Hyra:

6465 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Murargränd 1 B, Orsa

2 rok i markplan på Storgärdet. Lägenheten kommer vid inflytt ha nya ytskikt i samtliga rum samt nya köksluckor. Kostnad för hushållsel ingår i hyran. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

2 (59 kvm)

Hyra:

5976 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Bostadsexpressen Murargränd 3 B, Orsa

3 rok med balkong, en trappa upp. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel ingår i hyran. Tidigare tillträde möjligt enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

3 (77 kvm)

Hyra:

7442 kr/mån

Ledig:

2021-01-01

Måsen

Alla har vi olika krav på vårt boende

Målet för Orsa kommun och Orsabostäder är att kunna erbjuda något för alla. Vi vill ge kommunens invånare en möjlighet att bo kvar i Orsa vare sig man är ung, gammal eller är en barnfamilj.
Läs mer om våra olika bostadsområden här >>

Registrera dig i kön!

* = Obligatorisk

Namn *

Personnummer *

Nuvarande adress *

Postnummer och ort *

Mobiltelefonnummer *

Mejladress *

Arbetsgivare eller annan inkomst *

Önskemål om storlek *