Lediga lägenheter

Här kan du se våra lediga lägenheter.

För att bli registrerad i kön fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedanför. Du kan också ringa oss på telefon 0250-552176.

Under ”läs mer” hittar du information om varje lägenhet. När du är registrerad i vårt kösystem kan du lämna en intresseanmälan direkt på sidan.  Dina köpoäng är antalet dagar du varit registrerad. För att hålla din plats i kön måste du höra av dig till oss minst en gång per år.

Tänk på att använda samma namn – med samma stavning – som då du blev registrerad i kön. Annars hittar vi dig inte. Det räcker att anmäla sitt intresse EN GÅNG för varje lägenhet.

Erbjudande att få en viss lägenhet går till den som har flest köpoäng och i övrigt uppfyller våra kriterier. För att få bli hyresgäst får du inte ha några betalningsanmärkningar. Du ska också ha en godkänd inkomst för att kunna betala din hyra.

Läs gärna vår uthyrningspolicy som finns i en flik under ”För hyresgäster”. Där finns också en flik om hur vi hanterar personuppgifter.

Bostadsexpressen – Bostad utan kötid.

Under rubriken Bostadsexpressen kommer vi att presentera lägenheter utan kötid. För dessa bostäder gäller inte kötid, utan att den som först anmäler sitt intresse för bostaden, föreslås som hyresgäst.

För bostäder i Bostadsexpressen anmäler du intresse precis som vanlig och du måste uppfylla Orsabostäders kriterier för att få lägenhet. Notera att du precis som för övriga bostäder är registrerad i vår bostadskö för att kunna söka lägenheter ur vår Bostadsexpress.

Filtrera
Område:
från till
Hyra:
från till
Rum:
från till
Boyta:
Information Område Rum & Boyta Hyra Ledig
Kung Gustavs Väg 10 C, Orsa

1 rum med kokskåp badrum med tvättställ och toalett (EJ dusch/badkar) denna lägenhet är 1 av 3 som delar på ett duschutrymme i källaren som är nyrenoverat, där det finns 2 duschbås, tvättställ och 2 toaletter. Nästa hyresgäst får välja ytskikt i hall, vardagsrum/sovrum som är pålagt på hyran. Möjlighet för tidigare tillträde möjligt i överenskommelse med nuvarande hyresgäst.

Läs mer

Område:

Centrum

Rum & Boyta:

1 (22 kvm)

Hyra:

2165 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Storgatan 16 A, Orsa

Med gångavstånd till centrum finns området Västeråkern. Fastigheterna är byggda under 60-talet och ligger i ett lugnt område med närhet till bad, fritidsområde och idrottsplats. Gångavstånd till centrum. den här lägenheten kommer få nyrenoverat badrum hösten 2021 innan nästa hyresgäst flyttar in. Denna lägenhet är rabatterad med 225kr som kan läggas på månadshyran mot nya ytskikt i hall och kokvrå. 1 rum med kokvrå 2 trappor upp i huset.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

1 (40 kvm)

Hyra:

3295 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Murargränd 3 B, Orsa

Området Storgärdet är nära till både centrum och skolor. Här finns 152 lägenheter, fördelade på 17 fastigheter. Husen byggdes under perioden 1974-1976. 3rok med balkong en trappa upp. Nya hyresgästen får välja ny tapet i flertalet rum. Hushållsel ingår i hyran. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Möjlighet till tidigare tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

3 (77 kvm)

Hyra:

7442 kr/mån

Ledig:

Murargränd 1 B, Orsa

Området Storgärdet är nära till både centrum och skolor. Här finns 152 lägenheter, fördelade på 17 fastigheter. Husen byggdes under perioden 1974-1976. 2 rok i markplan. Lägenheten kommer vid inflytt att ha nya ytskikt i samtliga rum (ej badrum) samt nya köksluckor. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Hushållsel ingår i hyran.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

2 (59 kvm)

Hyra:

5976 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Bostadsexpressen Ön 1 A, Orsa

2rok, en trappa upp. Tillgång till tvättstuga och lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Denna lägenhet är rabatterad med 559kr som kan läggas på månadshyran mot nya ytskikt i samtliga rum, (ej badrum).

Läs mer

Område:

Ön

Rum & Boyta:

2 (60 kvm)

Hyra:

5382 kr/mån

Ledig:

2021-11-01

Kungsfågelvägen 1 L, Orsa

På Kungsfågelvägen finns 40 lägenheter, fördelade på fem hus. Området är byggt 1980 och ligger i ett barnvänligt villaområde med närhet till skola och idrottshall. 1rok på bottenplan. Lägenheten är rabatterad med 415kr vilket kan läggas på månadshyran mot nya ytskikt i samtliga rum (ej badrum). Tillgång till tvättstuga på gården samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Tidigare tillträde möjligt i överenskommelse med nuvarande hyresgäst.

Läs mer

Område:

Berget

Rum & Boyta:

1 (49 kvm)

Hyra:

4632 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Murargränd 3 C, Orsa

Storgärdet är nära till både centrum och skolor. Här finns 152 lägenheter, fördelade på 17 fastigheter. Husen byggdes under perioden 1974-1976. 2rok, en trappa upp. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Hushållsel ingår i hyran.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

2 (61 kvm)

Hyra:

6465 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Kyrkogatan 24 F, Orsa

I centrala Orsa finns området Staren som är byggt 1979. Här finns lägenheter i många olika storlekar med gångavstånd till centrum. I två av trappuppgångarna finns hiss. 2rok, en trappa upp. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Denna lägenhet är rabatterad med 511kr vilket kan läggas på månadshyran för nya ytskikt.

Läs mer

Område:

Staren

Rum & Boyta:

2 (63 kvm)

Hyra:

5634 kr/mån

Ledig:

2021-12-01

Dalagatan 16 A, Orsa

1 rok på bottenplan. Samtliga lägenheter i denna uppgång totalrenoverades under våren -21 vilket innebär nya ytskikt i samtliga rum samt kaklat badrum. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Centrum

Rum & Boyta:

1 (35 kvm)

Hyra:

4211 kr/mån

Ledig:

2022-01-01

Bostadsexpressen Målargränd 4 A, Orsa

Lägenhet med 3 rum och kök samt balkong, 1 trappa upp. Nya ytskikt i lägenheten sedan 2017. Belägen i nära anslutning till centrum och skolor. Tillgång till tvättstuga samt förråd. Kostnad för hushållsel ingår i hyran. Parkering med motorvärmare finns att hyra i området mot en kostnad av 214:-/mån

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

3 (77.8 kvm)

Hyra:

7489 kr/mån

Ledig:

2021-11-01

Måsen

Alla har vi olika krav på vårt boende

Målet för Orsa kommun och Orsabostäder är att kunna erbjuda något för alla. Vi vill ge kommunens invånare en möjlighet att bo kvar i Orsa vare sig man är ung, gammal eller är en barnfamilj.
Läs mer om våra olika bostadsområden här >>

Registrera dig i kön!

* = Obligatorisk

Namn *

Personnummer *

Nuvarande adress *

Postnummer och ort *

Mobiltelefonnummer *

Mejladress *

Arbetsgivare eller annan inkomst *

Önskemål om storlek *