Lediga lägenheter

Här kan du se våra lediga lägenheter.

För att bli registrerad i kön fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedanför. Du kan också ringa oss på telefon 0250-552176.

Under ”läs mer” hittar du information om varje lägenhet. När du är registrerad i vårt kösystem kan du lämna en intresseanmälan direkt på sidan.  Dina köpoäng är antalet dagar du varit registrerad. För att hålla din plats i kön måste du höra av dig till oss minst en gång per år.

Tänk på att använda samma namn – med samma stavning – som då du blev registrerad i kön. Annars hittar vi dig inte. Det räcker att anmäla sitt intresse EN GÅNG för varje lägenhet.

Erbjudande att få en viss lägenhet går till den som har flest köpoäng och i övrigt uppfyller våra kriterier. För att få bli hyresgäst får du inte ha några betalningsanmärkningar. Du ska också ha en godkänd inkomst för att kunna betala din hyra.

Läs gärna vår uthyrningspolicy som finns i en flik under ”För hyresgäster”. Där finns också en flik om hur vi hanterar personuppgifter.

Bostadsexpressen – Bostad utan kötid.

Under rubriken Bostadsexpressen kommer vi att presentera lägenheter utan kötid. För dessa bostäder gäller inte kötid, utan att den som först anmäler sitt intresse för bostaden, föreslås som hyresgäst.

För bostäder i Bostadsexpressen anmäler du intresse precis som vanlig och du måste uppfylla Orsabostäders kriterier för att få lägenhet. Notera att du precis som för övriga bostäder är registrerad i vår bostadskö för att kunna söka lägenheter ur vår Bostadsexpress.

Filtrera
Område:
från till
Hyra:
från till
Rum:
från till
Boyta:
Information Område Rum & Boyta Hyra Ledig
Kungsfågelvägen 1 B, Orsa

På Kungsfågelvägen finns 40 lägenheter, fördelade på fem hus. Området är byggt 1980 och ligger i ett barnvänligt villaområde med närhet till skola och idrottshall. 2rok i bottenplan. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Möjlighet till tidigare inflytt.

Läs mer

Område:

Berget

Rum & Boyta:

2 (63 kvm)

Hyra:

5759 kr/mån

Ledig:

2022-05-01

Kyrkogatan 17 F, Orsa

Området Brömsen består av fyra hus med 15-20 lägenheter i varje. Husen är byggda 1968 och ligger nära centrum, skolor och vårdcentral. 3rok, 2 trappor upp i huset. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Möjlighet till tidigare tillträde enligt överenskommelse.  

Läs mer

Område:

Brömsen

Rum & Boyta:

3 (75 kvm)

Hyra:

6761 kr/mån

Ledig:

2022-04-01

Kyrkogatan 17 H, Orsa

Området Brömsen består av fyra hus med 15-20 lägenheter i varje. Husen är byggda 1968 och ligger nära centrum, skolor och vårdcentral. 3rok, 2 trappor upp i huset. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Brömsen

Rum & Boyta:

3 (75 kvm)

Hyra:

6726 kr/mån

Ledig:

2022-05-01

Barkgatan 3, Orsa

Nyrenoverad lägenhet två rum och kök med balkong på området Barken. Tillgång till tvättstuga och källarförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Barken

Rum & Boyta:

2 (61 kvm)

Hyra:

6470 kr/mån

Ledig:

2022-03-01

Kyrkogatan 17 J, Orsa

Två rum och kök på bottenplan med uteplats på Brömsen. Tillgång till tvättstuga och källarförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Möjligt med tidigare tillträde i överenskommelse med nuvarande hyresgäst.

Läs mer

Område:

Brömsen

Rum & Boyta:

2 (67 kvm)

Hyra:

5911 kr/mån

Ledig:

2022-05-01

Malmgatan 2 D, Orsa

Med gångavstånd till centrum finns området Västeråkern. Fastigheterna är byggda under 60-talet och ligger i ett lugnt område med närhet till bad, fritidsområde och idrottsplats. Gångavstånd till centrum. 1 rok, en trappa upp. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

1 (40 kvm)

Hyra:

3846 kr/mån

Ledig:

2022-05-01

Måsen

Alla har vi olika krav på vårt boende

Målet för Orsa kommun och Orsabostäder är att kunna erbjuda något för alla. Vi vill ge kommunens invånare en möjlighet att bo kvar i Orsa vare sig man är ung, gammal eller är en barnfamilj.
Läs mer om våra olika bostadsområden här >>

Registrera dig i kön!

* = Obligatorisk

Namn *

Personnummer *

Nuvarande adress *

Postnummer och ort *

Mobiltelefonnummer *

Mejladress *

Arbetsgivare eller annan inkomst *

Önskemål om storlek *