Lediga lägenheter

Här kan du se våra lediga lägenheter.

För att bli registrerad i kön fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedanför. Du kan också ringa oss på telefon 0250-552176.

Under ”läs mer” hittar du information om varje lägenhet. När du är registrerad i vårt kösystem kan du lämna en intresseanmälan direkt på sidan.  Dina köpoäng är antalet dagar du varit registrerad. För att hålla din plats i kön måste du höra av dig till oss minst en gång per år.

Tänk på att använda samma namn – med samma stavning – som då du blev registrerad i kön. Annars hittar vi dig inte. Det räcker att anmäla sitt intresse EN GÅNG för varje lägenhet.

Erbjudande att få en viss lägenhet går till den som har flest köpoäng och i övrigt uppfyller våra kriterier. För att få bli hyresgäst får du inte ha några betalningsanmärkningar. Du ska också ha en godkänd inkomst för att kunna betala din hyra.

Läs gärna vår uthyrningspolicy som finns i en flik under ”För hyresgäster”. Där finns också en flik om hur vi hanterar personuppgifter.

Bostadsexpressen – Bostad utan kötid.

Under rubriken Bostadsexpressen kommer vi att presentera lägenheter utan kötid. För dessa bostäder gäller inte kötid, utan att den som först anmäler sitt intresse för bostaden, föreslås som hyresgäst.

För bostäder i Bostadsexpressen anmäler du intresse precis som vanlig och du måste uppfylla Orsabostäders kriterier för att få lägenhet. Notera att du precis som för övriga bostäder är registrerad i vår bostadskö för att kunna söka lägenheter ur vår Bostadsexpress.

Filtrera
Område:
från till
Hyra:
från till
Rum:
från till
Boyta:
Information Område Rum & Boyta Hyra Ledig
Ekbacken 6 B, Orsa

4rok i två plan med altan på Ekbacken. Här bor du i ett lugnt område nära naturen, skola och förskola. Kostnad för fjärrvärme via Adven tillkommer.

Läs mer

Område:

Berget

Rum & Boyta:

4 (103 kvm)

Hyra:

6684 kr/mån

Ledig:

2021-09-01

Malmgatan 2 B, Orsa

Lägenhet med ett rum och kök samt balkong på bottenvåningen. Belägen i ett lugnt område med närhet till idrottsplats, fritidsområde samt badplats. Gångavstånd till centrum. Tillgång till tvättstuga samt förråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Som ny hyresgäst får du välja nya tapeter i vardagsrum och hall, nytt golv samt köksluckor, beslag och bänkskiva i kök. Möjlighet till tidigare tillträde efter överenskommelse.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

1 (39.9 kvm)

Hyra:

3713 kr/mån

Ledig:

2021-10-01

Järnvägsgatan 27 C (lgh 114)

2 rok i bottenplan med centralt läge. Lägenheten har en del nya ytskikt gjorda senaste åren. Balkong! Tillgång till tvättstuga och lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Centrum

Rum & Boyta:

2 (10 kvm)

Hyra:

5443 kr/mån

Ledig:

2021-10-01

Järnvägsgatan 27 A, Orsa

1rok, 1 trappa upp med centralt läge. Tillgång till tvättstuga och lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Centrum

Rum & Boyta:

1 (35 kvm)

Hyra:

3186 kr/mån

Ledig:

2021-10-01

Nygatan 7 B, Orsa

2rok, 2 trappor upp på Västeråkern. Nära till naturen på fritidsområdet samt centrum. Tillgång till tvättstuga och lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

2 (71 kvm)

Hyra:

6097 kr/mån

Ledig:

2021-09-01

Bostadsexpressen Järnvägsgatan 27 C, Orsa (lgh 125)

Nyrenoverad lägenhet med 2 rum och kök, 1 trappa upp. Centralt belägen med närhet till det mesta. Tillgång till tvättstuga samt förråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Observera snabbt tillträde

Läs mer

Område:

Centrum

Rum & Boyta:

2 (61 kvm)

Hyra:

5549 kr/mån

Ledig:

2021-06-01

Bostadsexpressen Kyrkogatan 17 J, Orsa

Nyrenoverad lägenhet med 3 rum och kök, 2 trappor upp. Gångavstånd till centrum och närhet till det mesta. Tillgång till tvättstuga samt förråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

3 (78.5 kvm)

Hyra:

6829 kr/mån

Ledig:

2021-07-01

Bostadsexpressen Storgatan 16 B, Orsa

Nyrenoverad lägenhet med 1 rum och kokvrå, 2 trappor upp. Belägen i ett lugnt område med närhet till bad, fritidsområde och idrottsplats. Gångavstånd till centrum. Tillgång till tvättstuga samt förråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Observera snabbt tillträde

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

1 (40 kvm)

Hyra:

3620 kr/mån

Ledig:

2021-07-01

Per Olovsgatan 3 A, Orsa

Etta med kokvrå 2 trappor upp. Samtliga rum har nya ytskikt samt nya köksluckor sedan 2021. Tillgång till tvättstuga samt lägenhetsförråd. Kostnad för hushållsel tillkommer.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

1 (35 kvm)

Hyra:

3125 kr/mån

Ledig:

2021-09-01

VÅRA LÄGENHETSOMRÅDEN

Måsen

Alla har vi olika krav på vårt boende

Målet för Orsa kommun och Orsabostäder är att kunna erbjuda något för alla. Vi vill ge kommunens invånare en möjlighet att bo kvar i Orsa vare sig man är ung, gammal eller är en barnfamilj.
Läs mer om våra olika bostadsområden här >>

Registrera dig i kön!

* = Obligatorisk

Namn *

Personnummer *

Nuvarande adress *

Postnummer och ort *

Mobiltelefonnummer *

Mejladress *

Arbetsgivare eller annan inkomst *

Önskemål om storlek *