Lediga lägenheter

Här kan du se våra lediga lägenheter.

För att bli registrerad i kön fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedanför. Du kan också ringa oss på telefon 0250-552176.

Under ”läs mer” hittar du information om varje lägenhet. När du är registrerad i vårt kösystem kan du lämna en intresseanmälan direkt på sidan.  Dina köpoäng är antalet dagar du varit registrerad. För att hålla din plats i kön måste du höra av dig till oss minst en gång per år.

Tänk på att använda samma namn – med samma stavning – som då du blev registrerad i kön. Annars hittar vi dig inte. Det räcker att anmäla sitt intresse EN GÅNG för varje lägenhet.

Erbjudande att få en viss lägenhet går till den som har flest köpoäng och i övrigt uppfyller våra kriterier. För att få bli hyresgäst får du inte ha några betalningsanmärkningar. Du ska också ha en godkänd inkomst för att kunna betala din hyra.

Läs gärna vår uthyrningspolicy som finns i en flik under ”För hyresgäster”. Där finns också en flik om hur vi hanterar personuppgifter.

Bostadsexpressen – Bostad utan kötid.

Under rubriken Bostadsexpressen kommer vi att presentera lägenheter utan kötid. För dessa bostäder gäller inte kötid, utan att den som först anmäler sitt intresse för bostaden, föreslås som hyresgäst.

För bostäder i Bostadsexpressen anmäler du intresse precis som vanlig och du måste uppfylla Orsabostäders kriterier för att få lägenhet. Notera att du precis som för övriga bostäder är registrerad i vår bostadskö för att kunna söka lägenheter ur vår Bostadsexpress.

Filtrera
Område:
från till
Hyra:
från till
Rum:
från till
Boyta:
Information Område Rum & Boyta Hyra Ledig
Centralgatan 3 A, Orsa

Centralt belägen lägenhet med 4 rum och kök, 2 trappor upp. Tvättstuga och förråd finns i huset. Hushållsel tillkommer. Möjlighet att flytta in tidigare än angivet datum.

Läs mer

Område:

Centrum

Rum & Boyta:

4 (96 kvm)

Hyra:

8602 kr/mån

Ledig:

2021-03-01

Per Olovsgatan 1 B, Orsa

3 rok, 1 trappa upp i lugnt område med närhet till bad, fritidsområde och idrottsplats. Gångavstånd till centrum. Tillgång till tvättstuga och lägenhetsförråd. Hushållsel tillkommer. Gällande parkeringsplats i området tillämpar vi kösystem. Denna lägenhet är rabatterad med 481 kr som kan läggas till på månadshyran för att få nya ytskikt.  

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

3 (74 kvm)

Hyra:

6097 kr/mån

Ledig:

2021-03-01

Målargränd 2 B, Orsa

Lägenhet med 3 rum och kök på bottenvåningen. Närhet till centrum och skola. Tillgång till tvättstuga. Hushållsel ingår i hyran. Parkering med motorvärmare finns att hyra i området.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

3 (77.8 kvm)

Hyra:

7054 kr/mån

Ledig:

2021-02-01

Kungsfågelvägen 1 A, Orsa

Lägenhet med 2 rum och kök på bottenplan. Belägen i ett barnvänligt område med närhet till skola och idrottshall. Tillgång till tvättstuga och förråd. Kostnad för hushållsel tillkommer. Denna lägenhet är rabatterad med 416kr vilket innebär att du har möjlighet att lägga till val för nya ytskikt mot ett tillägg på hyran varje månad.

Läs mer

Område:

Berget

Rum & Boyta:

2 (62 kvm)

Hyra:

5440 kr/mån

Ledig:

2021-03-01

Ön 1B, Orsa

Lägenhet med 2 rum och kök beläget på Ön. Tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel tillkommer. Vid Lillån strax utanför centrala Orsa ligger området Ön. Samtliga lägenheter i området har tilltalande balkonger mot ån.    

Läs mer

Område:

Ön

Rum & Boyta:

2 (62 kvm)

Hyra:

5607 kr/mån

Ledig:

2021-03-01

Bostadsexpressen Målargränd 4 C, Orsa

lägenheten är under pågående renovering och kommer vara färdigställd lagom till tillträdesdagen. Lägenhet med 3 rum och kök en trappa upp. Närhet till centrum och skola. Tillgång till tvättstuga. Hushållsel ingår i hyran. Parkering med motorvärmare finns att hyra i området.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

3 (77.8 kvm)

Hyra:

7290 kr/mån

Ledig:

2020-11-01

VÅRA LÄGENHETSOMRÅDEN

Måsen

Alla har vi olika krav på vårt boende

Målet för Orsa kommun och Orsabostäder är att kunna erbjuda något för alla. Vi vill ge kommunens invånare en möjlighet att bo kvar i Orsa vare sig man är ung, gammal eller är en barnfamilj.
Läs mer om våra olika bostadsområden här >>

Registrera dig i kön!

* = Obligatorisk

Namn *

Personnummer *

Nuvarande adress *

Postnummer och ort *

Mobiltelefonnummer *

Mejladress *

Arbetsgivare eller annan inkomst *

Önskemål om storlek *