Lediga lägenheter

Här kan du se våra lediga lägenheter.

För att bli registrerad i kön fyller du i dina uppgifter i formuläret här nedanför. Du kan också ringa oss på telefon 0250-552176.

Under ”läs mer” hittar du information om varje lägenhet. När du är registrerad i vårt kösystem kan du lämna en intresseanmälan direkt på sidan.  Dina köpoäng är antalet dagar du varit registrerad. För att hålla din plats i kön måste du höra av dig till oss minst en gång per år.

Tänk på att använda samma namn – med samma stavning – som då du blev registrerad i kön. Annars hittar vi dig inte. Det räcker att anmäla sitt intresse EN GÅNG för varje lägenhet.

Erbjudande att få en viss lägenhet går till den som har flest köpoäng och i övrigt uppfyller våra kriterier. För att få bli hyresgäst får du inte ha några betalningsanmärkningar. Du ska också ha en godkänd inkomst för att kunna betala din hyra.

Läs gärna vår uthyrningspolicy som finns i en flik under ”För hyresgäster”. Där finns också en flik om hur vi hanterar personuppgifter.

Bostadsexpressen – Bostad utan kötid.

Under rubriken Bostadsexpressen kommer vi att presentera lägenheter utan kötid. För dessa bostäder gäller inte kötid, utan att den som först anmäler sitt intresse för bostaden, föreslås som hyresgäst.

För bostäder i Bostadsexpressen anmäler du intresse precis som vanlig och du måste uppfylla Orsabostäders kriterier för att få lägenhet. Notera att du precis som för övriga bostäder är registrerad i vår bostadskö för att kunna söka lägenheter ur vår Bostadsexpress.

Filtrera
Område:
från till
Hyra:
från till
Rum:
från till
Boyta:
Information Område Rum & Boyta Hyra Ledig
Malmgatan 2 B, Orsa

Lägenhet med 2 rum och kök i gott skick. Nya tapeter i samtliga rum sedan år 2017. Lugnt område med närhet till bad, fritidsområde och idrottsplats. Gångavstånd till centrum. Tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel ingår ej i hyran. Gällande parkeringar i området har vi för tillfället kölista. Denna lägenhet är rabatterad med 215:- vilket innebär att du har möjlighet att lägga till val för nya ytskikt mot ett tillägg på hyran varje månad. Möjlighet till tidigare tillträde efter överenskommelse.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

2 (62.6 kvm)

Hyra:

5274 kr/mån

Ledig:

2021-01-01

Malmgatan 2 D, Orsa

Lägenhet med 2 rum och kök i gott skick. Lugnt område med närhet till bad, fritidsområde och idrottsplats. Gångavstånd till centrum. Tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel ingår ej i hyran. Gällande parkeringar i området har vi för tillfället kölista. Samtliga ytskikt förnyades i lägenheten år 2017.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

1 (39.9 kvm)

Hyra:

3773 kr/mån

Ledig:

2021-01-01

Sturegatan 4 B, Orsa

Lägenhet med 2 rum och kök på Västeråkern med närhet till bad, fritidsområde och idrottsplats. Gångavstånd till centrum. Tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel ingår ej i hyran. Gällande parkeringar i området har vi för tillfället kölista. Denna lägenhet är rabatterad med 420:- vilket innebär att du har möjlighet att lägga till val för nya ytskikt mot ett tillägg på hyran varje månad.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

2 (68.8 kvm)

Hyra:

5282 kr/mån

Ledig:

2021-01-01

Storgatan 16 B, Orsa

Lägenhet med 2 rum och kök på bottenvåningen. Närhet till bad, fritidsområde och idrottsplats samt gångavstånd till centrum. Tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel ingår ej i hyran. Denna lägenhet är rabatterad med 466:- vilket innebär att du har möjlighet att lägga till val för nya ytskikt mot ett tillägg på hyran varje månad.

Läs mer

Område:

Västeråkern

Rum & Boyta:

2 (56 kvm)

Hyra:

4329 kr/mån

Ledig:

2021-01-01

Kyrkogatan 17 B, Orsa

Lägenhet med 1 rum och kök. Belägen nära centrum, skolor och vårdcentral. Tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel ingår ej i hyran. Denna lägenhet är rabatterad med 346:- vilket innebär att du har möjlighet att lägga till val för nya ytskikt mot ett tillägg på hyran varje månad. Möjlighet till tidigare tillträde efter överenskommelse.

Läs mer

Område:

Brömsen

Rum & Boyta:

1 (37 kvm)

Hyra:

3079 kr/mån

Ledig:

2021-01-01

Murargränd 10 A, Orsa

Lägenhet med 3 rum och kök med närhet till centrum och skolor. Tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel ingår i hyran. Denna lägenhet är under renovering. Slutbesiktning efter renoveringen kommer att ske veckan innan tillträde.

Läs mer

Område:

Storgärdet

Rum & Boyta:

3 (77.8 kvm)

Hyra:

7430 kr/mån

Ledig:

2020-11-01

Kyrkogatan 17 H, Orsa

Lägenhet med 3 rum och kök. Belägen nära centrum, skolor och vårdcentral. Tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel ingår ej i hyran.

Läs mer

Område:

Brömsen

Rum & Boyta:

3 (75 kvm)

Hyra:

6385 kr/mån

Ledig:

2021-01-01

VÅRA LÄGENHETSOMRÅDEN

Måsen

Alla har vi olika krav på vårt boende

Målet för Orsa kommun och Orsabostäder är att kunna erbjuda något för alla. Vi vill ge kommunens invånare en möjlighet att bo kvar i Orsa vare sig man är ung, gammal eller är en barnfamilj.
Läs mer om våra olika bostadsområden här >>

Registrera dig i kön!

* = Obligatorisk

Namn *

Personnummer *

Nuvarande adress *

Postnummer och ort *

Mobiltelefonnummer *

Mejladress *

Arbetsgivare eller annan inkomst *

Önskemål om storlek *