Vikariat hyreshandläggare/kundvärd till Orsabostäder

Vikariat hyreshandläggare/kundvärd till Orsabostäder

Om oss
Orsabostäder är ett kommunalt bostadsföretag. Det innebär att vi ägs av Orsa kommun. Ett nära samarbete med kommunen ger oss möjligheten, i tid och planering, att erbjuda ett boende efter alla olika behov. Nyinflyttade till kommunen, seniorer, barnfamiljer, ungdomar – alla är vi ute efter olika värden i vårt boende. I nuläget har vi cirka 2 000 boende i 757 bostäder. Femtio olika lokaler ingår också i bolaget.

Är du en fena på både människor och administration och som trivs med att möta och ge service till våra kunder?
Vi söker nu en vikarie då en av våra hyreshandläggare ska gå på föräldraledighet under perioden juni -21 till och med oktober -22.

Dina arbetsuppgifter
Som hyreshandläggare/kundvärd hos oss är du en av våra ansvariga för vår hyresmarknad vilket innebär att administrera, informera och samverka i alla olika ärenden som rör vår uthyrning. Du kommer ha mycket kontakt med, i första hand, våra boende men även med entreprenörer samt kommunen. Du är helt enkelt företagets ansikte utåt och en viktig ambassadör för Orsabostäder! I arbetsuppgifterna ingår också kundtjänst med felanmälan, internservice samt vara Orsa Lokaler AB behjälplig med bl a kontraktsskrivning.

En viktig del i din roll är hålla kunddialogen nära, genom att ge rätt service med hög kvalitet och vara ute och träffa våra hyresgäster. Du hjälper våra kunder genom att informera om lediga lägenheter, kötider, regelverk samt om bostadsmarknaden i vår region i stort.

Din arbetsplats har du på vårt fina kontor i centrala Orsa.

Din profil
Vi tror att dina kollegor och vänner beskriver dig som en person som har lätt att möta människor och lyssnar in kunden behov samt har ett lösningsfokuserat synsätt. För att trivas i rollen och hos oss är det viktigt att du gillar att ta eget ansvar och arbeta självständigt samtidigt som du bidrar till teamet av kollegor. Viktig för rollen är ett prestigelöst förhållningssätt och du har inga problem att stötta upp där det behövs.

Vi ser att du som söker vikarietjänsten har en fullgjord gymnasieutbildning och erfarenhet från tidigare arbete med kundmöte och administration.

Som person är du social med en förmåga att entusiasmera och god förmåga att bygga långsiktiga och goda relationer. Då arbetet innebär många olika kontaktytor är det viktigt att du är en van relationsbyggare samtidigt som du med tydlighet kan ställa krav.

För rollen är det viktigt att du behärskar svenska och engelska språket bra och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du behöver också inneha B-körkort, då resor lokalt ingår i tjänsten. Hos oss på Orsabostäder är din personlighet lika viktig som din kompetens.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
Roland Fållby på telefon 0250 55 21 75

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till Roland Fållby roland.fallby@orsabostader.se senast den 18 maj 2021.

Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Vikariat juni 2021 – okt 2022
Tjänstgöringsort
Orsa